Natuurlijk! Schoenpoetsborstels van 100% paardenhaar

Leer is een natuurlijk product. En dus dient het ook met natuurlijke producten verzorgd te worden. Daarom zijn al onze schoen crèmes en wassen gemaakt van natuurlijke was en olie. Zo geld dit ook voor de borstels die je gebruikt.

foto1bran d saphir

Een borstel waarin synthetisch haar zit verwerkt zal krassen achterlaten in de waslaag. Deze haren bevatten van nature geen van de essentiële oliën welke ervoor zorgen dat bijvoorbeeld paardenhaar zo zacht is. Synthetische borstels hebben ook aanleg om door statische energie veel stofdeeltjes aan te trekken. Deze stofdeeltjes poets je vervolgens samen met de schoenwas in de schoen. Hierdoor zal de glans tegenvallen. Uit het assortiment van de ShoeCare-Shop hebben wij een aantal insmeer en uitpoetsborstels geselecteerd welke voor u het beste resultaat zullen opleveren. We voeren hoge kwaliteit borstels van merken als Saphir, maar ook ons eigen huismerk!

Set borstels: Hier
Saphir borstel: Hier